Loading

Зали

Галерия

Работни места и зали

Всяко едно работно място е оборудвано с работна маса / бюро, стол, осветление, достъп до електрическата мрежа и безжичен Интернет (Wi-Fi). Допълнително към споделеното офис пространство могат да бъдат включени телефон, скенер, принтер и офис консумативи.

 

Заседателните зали са просторни и слънчеви, оборудвани с маси за 6 или 8 места, с възможност за добавяне на допълнителни кресла. Подходящи са за бизнес срещи или малки семинари и могат да бъдат наети за неограничен период от време. Към всеки пакет с услуги, включващ заседателна зала се предоставя и бизнес кетъринг (кафе, храна и напитки) за до 4 участника, като за всеки следващ се доплаща такса от 5 лв. Повече информация за видовете пакети можете да откриете в страницата Услуги.

Календар

График със свободни часове

Можете да изберете ден и час, в който желаете да запазите заседателна зала. Ако желаете да наемете помещение за по-продължителен период, например за дълга работна среща или семинар, моля направете запиване към нашия екип през страницата Контакти.

ЧАС
МАЛКА ЗАЛА
6 места
ГОЛЯМА ЗАЛА
8 места
8:00
9:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
Заявка

Запазване на зала

С попълването и изпращането на заявката се счита, че Клиента е дал своето съгласие за предоставянето на личните си данни, необходими за сключването и изпълнението на съответния договор със СО КАРТЕЛ. Личните данни се обработват и съхраняват от СО КАРТЕЛ в съответствие с изискванията на Закона за защита на личните данни и приложимите подзаконови нормативни актове.

Попълнете първо ЕИК за да ползвате данните от предишна заявка.Желаете ли кетъринг

Трябва Ви счетоводство? Ние сме тук, за да Ви помогнем!
ФСК Картел е насреща за всички финансови и юридически въпроси